iMessage Androidon?

Android vagy iPhone?

A Nothing vezérigazgatója szerint mindegy, ugyanis a Nothing Phone (2) mostantól lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy az iMessage szolgáltatást használják, függetlenül attól, hogy melyik rendszert részesítik előnyben.

Hogyan valósul meg mindez?

Az Android alapú Nothing Phone (2) felhasználói most egy gyári chat alkalmazást telepíthetnek, amely lehetővé teszi az iMessage használatát. Az alkalmazás hátterében egy másik cég beta programja áll, ami egy Mac Mini szerverparkon alapul. Ennek köszönhetően a felhasználók távoli hozzáférést kapnak egy Mac Mini-hez, és így az iMessage funkcionalitását élvezhetik.

Működik is?

Igen, a rendszer a Mac szerverekről tükrözi az iMessage felületét a Nothing Phone (2) kijelzőjére. Ez azt jelenti, hogy minden olyan funkciót élvezhetsz, amit az iPhone felhasználók, így teljes körű iMessage élményben lehet részed az Androidos készülékeden is.

Mit szól az Apple?

Egyelőre úgy tűnik, hogy semmit. Az Apple nem hozott hivatalosan korlátozást, és ez a lépés nemcsak a Nothing Phone (2) használóinak nyújt új lehetőséget, hanem tovább is hozzájárul az Apple monopolhelyzetének megkérdőjelezéséhez.

A friss cég újítása tehát egy újabb lépés lehet az innováció felé az egyre komolyodó piaci versenyben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Köszönjük, hogy segíted munkánkat!

Hol hallottál rólunk?