Ma már nincs rossz okostelefon…

Az okostelefonok világa folyamatos fejlődésben van, és egyre lenyűgözőbbek a zsebünkben lapuló kis számítógépek. Azonban nemcsak a csúcskategóriás mobilok képesek megragadni a figyelmet, hanem a kedvezőbb árkategóriájú telefonok is egyre jobb minőséget kínálnak.

Már a legolcsóbb készülékek is rendelkeznek 64 vagy akár 128 GB tárhellyel, középkategóriás processzorral és kamerákkal, amelyek nem hagyják cserben a felhasználókat. A gyártók az alapanyagok vagy alkatrészek minőségéből vesznek vissza, például az AMOLED kijelző helyett TFT-t használnak vagy az üveg hátlapot cserélik műanyagra.

Ezen a gondolatmeneten indult el az Apple, a Xiaomi és a Samsung is, mikor csúcsmodeljeikből csináltak „olcsó verziót”. A Samsung Galaxy FE, az iPhone SE vagy a Xiaomi T sorozat mind példái ennek a trendnek.

De nem hiába, hisz MINDEGYIKŐJÜKNEK bejött! Legsikeresebb talán a Samsung FE, amely gazdaságosabb alternatívája a csúcskategóriás S szériának. A készülék teljes mértékben megőrzi a csúcskategóriás hardver jellemzőit, de barátságosabb áron kínálja ezt a teljesítményt.

Áldozatai közt szerepel a vezetéknélküli töltés, az 5G vagy az üveg hátlap.

Az olcsóbb kialakítás sikereit bizonyítja például az S20FE, ami azóta is népszerű maradt, és még ma is gyakran megtalálható az üzletek polcain. Nálunk már 59 999 Ft-tól elérhető.

Az embereknek gyakran döntést kell hozniuk a készülék vásárlása során: hajlandóak-e áldozatokat vállalni az anyagminőségből vagy bizonyos funkciókból a jobb belső hardver érdekében? Mindenki más prioritásokat tart szem előtt, de a piacon lévő változatos kínálat lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára ideális okostelefont!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Köszönjük, hogy segíted munkánkat!

Hol hallottál rólunk?