Galaxy A52 2024-ben?

A Samsung Galaxy A52 5G készülék 2021-es megjelenése új lendületet adott a középkategóriás telefonoknak az év legsikeresebb mobilkészüléke lett, és 2024-ben továbbra is egy kiemelkedő választásnak számít a felhasználók számára.

1. Stabilitás

A Galaxy A52 5G a Snapdragon processzorral és 6 GB RAM-mal rendelkezik, amely gördülékenyen kezeli a mindennapi feladatokat a gyönyörű, 90 Hz AMOLED kijelzőjén, beleértve a multimédiás tartalmak streamelését és a népszerű alkalmazások futtatását.

2. Kifinomult kamera rendszer

A fotózás szerelmeseinek is jó választás lehet, hisz ár-érték arányban kiemelkedő képességei vannak! A négy kamera (fő, széles látószögű, makro és mélységérzékelő) rendszere lehetővé teszi a kreatív fotózást különböző környezetekben, a 64 megapixeles fő kamera pedig éles és részletes képeket készít.

3. Tartósság és minőség

A Samsung híres a minőségi gyártásról, és a Galaxy A52 5G nem kivétel. A korlátolt por- és vízállóság biztosítja, hogy a készülék ellenálljon az esetleges károsodásoknak mindennapi használat során. Emellett a telefon műanyag hátlapja és a tartós kialakítású kerete megadja a készüléknek az elegáns megjelenést, miközben a mai drága telefonokkal szemben törékenységét is visszafogja.

Azt se felejtsük el, hogy még szoftveresen is támogatott a készülék!

4. Kiemelkedő ár-érték arány és garancia

A Samsung Galaxy A52 5G nem csak kiváló megjelenést és minőséget kínál, hanem árcédulája is nagyon kedvező. A gyári felújított készülék mindössze 64 999 Ft-ba kerül, ami figyelemre méltó az ilyen funkcionalitást és megbízhatóságot kínáló eszköz esetében. Emellett 1 éves garanciával rendelkezik, ami biztosítja a vásárlók számára a nyugodt használatot és a támogatást.

Kitűnő választás mindazok számára, akik értékelik megfizethető megoldásokat és a megbízhatóságot egy okostelefonban. 2021-ben a legnépszerűbb okostelefon volt, és még ma is számos előnnyel rendelkezik, amelyek alapján biztosan kielégíti majd a Te igényeidet is.

Samsung Galaxy A52 5G (128 GB)

69 999 Ft

Gyári felújított Samsung Galaxy A52 5G (128 GB), 1 év garanciával, Angol nyelvű menüGyártó: SamsungTárhely: 128 GBRAM: 6 GBKamera: 64 MPGarancia: 1 évSzín: FeketeTartozékok: Doboz, Kábel, Töltőfej, FülhallgatóÁllapot: Gyári felújítottHálózat: FüggetlenEgyéb: Angol nyelvű menü

5 készleten

Decrease product quantity. +Increase product quantity.

Gyári felújított

Ez a készülék egy, a gyártó által elfogadott és hivatalosan is gyári minőségű alkatrészekkel dolgozó szerviz által felújított.
Angol nyelvű menü
Gyári felújított Samsung Galaxy A52 5G (128 GB), 1 év garanciával, Angol nyelvű menü
Gyártó: Samsung
Tárhely: 128 GB
RAM: 6 GB
Kamera: 64 MP
Garancia: 1 év
Szín: Fekete
Tartozékok: Doboz, Kábel, Töltőfej, Fülhallgató
Állapot: Gyári felújított
Hálózat: Független
Egyéb: Angol nyelvű menü

Személyesen akár már ma, házhoz szállítással: 2024.04.30

Kérdésed van?
Hívj fel minket: +36 30 779 1516
Írj nekünk: info@mobilpontszeged.hu
Gyere be személyesen: 6720 Szeged, Somogyi utca 21.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Köszönjük, hogy segíted munkánkat!

Hol hallottál rólunk?