Tokkal vagy Nélküle?

Az okostelefonok védelme már rég nem csak a praktikum, hanem egyfajta stíluskérdéssé is vált. Sokan nem hajlandóak lemondani eszközük gyönyörű kialakításáról, mások viszont a biztonság érzetét választják, még akkor is, ha az azt jelenti, hogy a telefont, amiért annyit fizettek, szinte soha nem látják..

A legtöbb embernek evidens, hogy telefontokkal és fóliával védi okoseszközét, hiszen egyetlen rossz mozdulat, egyetlen esés is jelentős összegekbe kerülhet. Ám akadnak olyanok is, akik úgy érzik, hogy az eszközük külseje olyan szép és egyedi, hogy semmiképpen sem szeretnék eltakarni azt sem tokkal, sem fóliával.

Egy véleményeket megosztó téma, de én, mint a szervizvilágban dolgozó szakember, nem hagyhatom figyelmen kívül a kockázatokat. Én is szeretem a kidolgozott fém keret és a hideg matt üveg érintését, de egy helytelen mozdulat és keresheted is a szervizeket a környéken.

Személy szerint én egy vékony tok híve vagyok, amely mégis megőrzi az eszköz eredeti formatervezését, és egy sima üvegfóliával kiegészítve nyújt teljes körű védelmet. Így nem kell azzal szembesülnöm, hogy egy vastag, nehezen kezelhető tokba csomagolva bámulom a kijelzőt, aminek színei már nem tükrözik azt a minőséget, amiért eredetileg sokat fizettem.

Azt hihetnénk, hogy egy óvatlan pillanat vagy egy kis sorsfordulat sosem érint majd minket és eszközünket, de a valóság sajnos mást mutat. Ki ne szeretné megóvni beruházását egy kis odafigyeléssel és egy megfelelő védelemmel?

Tehát, tokkal vagy nélküle? A válasz valószínűleg mindenki saját preferenciájától és az eszköz használati módjától függ. Azonban érdemes átgondolni, hogy a dizájn és a biztonság milyen arányban állnak meg az Ön esetében, hogy a telefonhasználat mindig kellemes élmény maradhasson.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Köszönjük, hogy segíted munkánkat!

Hol hallottál rólunk?