Apple iPhone 8 2023-ban

A 2017-es megjelenésekor az iPhone 8 nem kapta meg ugyanazt a figyelmet, mint a sokkal modernebb hatású teljesképernyős iPhone X, de az eltelt 6 év alatt bizonyította, hogy a külseje mögötti erő maradandó.

Az A11 Bionic chip még mindig kiváló teljesítményt nyújt, és bár a dizájnja kissé ódivatúnak tűnhet a modern készülékekhez képest, az iPhone 8 továbbra is lenyűgöző sebességgel és megbízhatósággal szolgál (nem beszélve arról, hogy az Apple a mai napig használja ugyanezt a design-t SE szériájában).

Az A11 Bionic chip a processzorok terén már lehet, hogy nem a legújabb, mégis még mindig megállja a helyét, és a mindennapi feladatokat zökkenőmentesen végzi. A telefon gyors, nincsenek akadások, és még a játékok vagy filmek is zökkenőmentesen mennek rajta!

A 326 ppi-s felbontású LCD ugyan nem versenyezhet az újabb modellekkel, de a mindennapos használat során a panel szépen teljesít.

A 12 megapixeles kamera továbbra is szép felvételeket készít, bár az éjszakai képességek nem érik el a legújabb modellek színvonalát, a fotók tisztasága és élessége még mindig lenyűgöző.

Az iPhone 8 vékony kialakításának ára van az akkumulátor élettartamában. Az 1821 mAh-es telep bőven elegendő a napi használathoz, de az intenzív felhasználóknak érdemes napközben is számolniuk a töltési idővel.

Az iPhone 8 ma is bizonyítja, hogy a minőségi dizájn és erőteljes teljesítmény idővel sem veszít értékéből. Azoknak, akiknek nem szükséges mindig a legújabb modell, az iPhone 8 egy remek választás lehet a megbízhatóság és funkcionalitás jegyében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Köszönjük, hogy segíted munkánkat!

Hol hallottál rólunk?